loading...
sabt-sherkat
حسن تیربخش بازدید : 27 شنبه 11 فروردین 1403 نظرات (0)

- اظهارنامه شرکت سهامی خاص

اظهارنامه شرکت های سهامی خاص که سند ثبت شرکت محسوب می‌شود و قانون آن را به جای شرکتنامه قبول نموده است، از اوراق بهادار بوده و توسط اداره ثبت شرکت‌ها تهیه و در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و باید با قید تاریخ به امضای کلیه مؤسسین رسیده و موضوعات زیر مخصوصا در آن ذکر شده باشد:

١. نام شرکت؛

۲. هویت کامل و اقامتگاه مؤسسین؛

٣. موضوع شرکت؛

۴. مبلغ سرمایه شرکت و تعیین مقدار نقد و غیرنقد آن به تفکیک؛

۵. تعداد سهام با نام و بی نام و مبلغ اسمی آنها و در صورتی که سهام ممتاز نیز موردنظر باشد تعیین تعداد و خصوصیات و امتیازات این گونه سهام؛

6. میزان تعهد هریک از مؤسسین و مبلغی که پرداخت کرده اند با تعیین شماره حساب و نام بانکی که وجوه پرداختی در آن واریز شده است. در مورد آورده غیرنقد تعیین اوصاف و مشخصات و ارزش آن به نحوی که بتوان از کم و کیف آورده غیرنقد اطلاع حاصل نمود؛

۷. مرکز اصلی شرکت؛

8. مدت شرکت

کارشناسان تیم تک نیک ثبت و بروز ثبت تقاضانامه شرکت شما را با بروزترین قوانین و بخشنامه ها برای شما تنظیم خواهند کرد. 

حسن تیربخش بازدید : 60 جمعه 19 آبان 1402 نظرات (0)
انواع و اقسام شرکت های تجاری

در این مطلب به انواع و اقسام شرکت های تجاری پرداخته ایم.

 

به لحاظ کلی شرکت­های تجاری را می­توان به چهار دسته تقسیم نمود:

۱) شرکت­های اشخاص؛ ۲) شرکت­های سرمایه؛ ۳) شرکت­های مختلط؛ ۴) شرکت­های دولتی که ذیلاً به توضیح هر یک از این موارد خواهیم پرداخت.

تعریف شرکت­ از نوع اشخاص

شرکت­های اشخاص شرکت هایی هستند که شخصیت شریک در این گونه شرکت­ها اهمیت بسیار داشته و اعتبار شرکت بستگی به اعتبار شرکا دارد و سرمایه شرکت نقش عمده را ندارد، مانند شرکت­های تضامنی و نسبی که شرکا در نتیجه آشنایی و روابط نزدیک و اعتمادی که با یکدیگر دارند اقدام به تشکیل شرکت می ­نمایند.

 در شرکت­های اشخاص، نه تنها سرمایه­ ای که شرکا در شرکت می­گذارند جوابگوی تعهدات شرکت است بلکه از دارایی شخصی خود نیز ضامن تعهدات شرکت می ­باشند. از این لحاظ، شرکا نمی ­توانند آزادانه سهم الشركه خود را به دیگران واگذار نمایند، بدون جلب رضایت سایر شرکا شریک تضامنی نمی­تواند سهم الشرکه خود را به دیگری واگذار کند و چه بسا که خروج یک شریک باعث انحلال شرکت می ­گردد.

اصولاً در شرکت­های اشخاص، سهم الشرکه در حال حیات یا پس از فوت قابل انتقال نیست مگر با رضایت سایر شرکا.

شرکت­های سرمایه

در شرکت­های سرمایه، مانند تشکیل شرکت­های سهامی و شرکت­های با مسئولیت محدود بر خلاف شرکت­های اشخاص، شخصیت شرکا اهمیتی ندارد و شرکا فقط تا میزان سرمایه­ای که در شرکت گذاشته­اند، مسئول تعهدات و فروش شرک می ­باشند. چنانچه فروض و بدهی­های شرکت از دارایی و سرمایه آن بیشتر باشد، طلبکاران حق رجوع به شرکا را ندارند. علاوه بر آن شرکا، اختیار دارند سهم الشرکه خود را به دیگران واگذار کنند و نیازی به رضایت دیگر شرکا در این خصوص نمی ­باشد. بنابراین عامل مهم در شرکت­های سرمایه، سرمایه ایست که شرکا در شرکت گذاشته ­اند.  شخصیت شریک اصولاً تأثیری در اعتبار شرکت ندارد.

در شرکت­های سرمایه پس از فوت، ورشکستگی و یا ممنوعیت قانونی و قضایی سهامدار، شرکت همچنان به حیات خود ادامه می­دهد.

شرکت­های مختلط

شرکت­های مختلط عبارتند از شرکت­هایی که از دو دسته شریک تشکیل می­شوند؛ دسته اول شرکایی که مسئولیت نامحدود دارند.

 دسته دوم شرکایی که مسئولیت محدود دارند. مانند شرکت­های مختلط غیرسهامی و شرکت­های مختلط سهامی. این نوع شرکت­ها ترکیبی هستند از شرکت­های سرمایه و شرکت­های اشخاص که در آن شرکای ضامن، کار و صنعت و لیاقت و استعداد خود را در شرکت می­گذارند و به طور نامحدود مسئولیت اعمال خود را قبول می­کنند و عده دیگر برای استفاده از خدمات شرکای ضامن سرمایه لازم را در اختیار آنها قرار می­دهند بدون اینکه در اداره شرکت مسئولیتی داشته باشند و بیش از آن چیزی که در شرکت گذاشته­اند تعهدی قبول نمی­کنند این نوع شرکت­ها شرکت های کار و سرمایه هستند.
در صورتیکه نیاز به ثبت تغییرات شرکت خود را دارید بهتر است به این لینک مراجعه فرمایید.

شرکت­های دولتی چه نوع شرکتی می باشند؟

نوع خاصی از شرکت­های تجاری که نه جزء شرکت­های سرمایه و نه جزء شرکت­های اشخاص محسوب می­شوند شرکت­های دولتی هستند، شرکت­های دولتی از انواع شرکت­های تجاری محسوب می­شوند ولی تأسیس، اداره، انحلال و نظارت بر فعالیت­های آنها تابع قواعد خاصی بوده که در قوانین پیش بینی شده است.

ماده ۳۰۰ لایحه اصلاحی قانون تجارت، شرکت­های دولتی را تابع قوانين تأسیس و اساسنامه خود دانسته و در مواردی که در اساسنامه شرکت­های دولتی قید نشده تابع قانون تجارت دانسته است.

طبق ماده ۴ قانون محاسبات عمومی کشور؛ شرکت دولتی، واحد سازمانی مشخصی است که با اجازه قانونی، به صورت شرکت ایجاد می­شود. یا به حكم قانون و یا دادگاه صالح، ملی شده یا مصادره گردیده و به عنوان شرکت دولتی شناخته شده باشد. بیش از ۵۰% سرمایه آن متعلق به دولت می­باشد، هر شرکت تجاری که از طریق سرمایه گذاری شرکت­های دولتی ایجاد شود، مادام که بیش از ۵۰% سهام آن متعلق به شرکت دولتی است، شرکت دولتی تلقی می­شود.

برخی از شرکت­های بزرگ دولتی که در ایران وجود دارند عبارتند از: شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی فولاد ایران، شرکت سهامی آلومینیوم ایران، شرکت هواپیمایی ج.ا. ایران و ... .

اقسام شرکت­های تجاری کدامند؟

طبق ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکت­های تجارتی بر هفت قسم است:

۱) شرکت سهامی که شامل شرکت سهامی خاص و شرکت های سهامی عام می باشد؛

۲) شرکت با مسئولیت محدود؛

۳) شرکت تضامنی؛

۴) شرکت مختلط غیرسهامی؛

۵) شرکت مختلط سهامی؛

۶) شرکت نسبی؛

۷) شرکت تعاونی تولید و مصرف.

در فصول بعد به مقررات مربوط به هر یک از این شرکت­ها خواهیم پرداخت.

شخصیت حقوقی شرکت­ها

شرکت­های تجاری از یک ویژگی مهم برخوردارند. داشتن «شخصیت حقوقی» است. در حالی که شرکت­های مدنی، شخصیت حقوقی ندارند. قانون تجارت ایران، برای شرکت­های تجاری، شخصیت حقوقی قائل شده است (ماده ۵۸۳).

دارا بودن شخصیت حقوقی به این معناست که شرکت صلاحیت داشتن حقوق و تکالیف و نیز صلاحیت اجرای آنها را دارد.[1]

شخصیت حقوقی، ویژگی مشترک کلیه شرکت­های تجاری است؛ حتی شرکت­هایی که به ثبت نرسیده­اند و مطابق قانون تجارت تشکیل نشده­اند، بلکه در عمل موجودند (ماده ۲۲۰ ق.ت). اما قانون گذار ایران مشخص ننموده است.

 

 شخصیت حقوقی شرکت از چه زمانی ایجاد می شود

 

 شخصیت حقوقی شرکت از چه زمانی ایجاد می شود. برعکس قانون گذار ما در ماده ۵۸۴ برای تشکیلات غیر تجاری، تاریخ دقیق ایجاد شخصیت حقوقی را معین کرده است که از تاریخ ثبت در دفتر مخصوص وزارت دادگستری است.

مؤسسات و تشکیلات دولتی و شهری نیز به محض ايجاد و بدون احتیاج به ثبت، دارای شخصیت حقوقی می ­شوند. (ماده ۵۸۷ ق.ت)؛ پس به طور مسلم، شرکت­های تجاری همانند مؤسسات و تشکیلات دولتی برای آنکه شخصیت حقوقی پیدا کنند نياز به ثبت ندارند؛ اما از چه تاریخی دارای شخصیت حقوقی می­شوند؟

پاسخ به این سؤال آسان است و آن این است که در حقوق ایران، شرکت از تاریخی دارای شخصیت حقوقی خواهد بود. که ایجاد و به عبارت قانون گذار «تشکیل» شده باشد. اما پاسخ به اینکه شرکت از چه تاریخی تشکیل می ­شود. در مورد شرکت­های مختلف یکسان نیست و هر شرکتی تابع قواعد خود است.

 

قبل از تأسیس و ثبت هر شركت مؤسسين و سهامداران شرکت باید در خصوص تعیین موارد مهمی مثل تعيين موضوع، تابعیت و اقامتگاه قانونی، سرمایه شرکت، مدیران و دارندگان حق امضا و ... باید تصمیم گیری نمایند زیرا تعیین ای موارد اساس کار شرکت بوده و اصولاً بدون تصمیم گیری و تعیین این موارد امکان تأسیس و ثبت هیچ شرکتی وجود ندارد لذا ذيلاً به شرح هر یک از این موارد می­پردازیم.

 

 

در صوریتکه نیاز به مشاوره رایگان دارید. به شماره 09189414281 تماس حاصل فرمایید. کارشناس تک نیک ثبت شما را راهنمایی خواهد کرد.

 

 

 
حسن تیربخش بازدید : 96 شنبه 20 خرداد 1402 نظرات (0)

شرایط ثبت شرکت تجاری

 

شرایط ثبت شرکت های تجاری

 

ثبت الکترونیکی شرکت

در اجرای تکالیف قانونی بند «ب» ماده ۱۲ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد و بند ۳ ماده ۳۷ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده 48 قانون برنامه پنجم توسعه با هدف حذف مراجعات حضوری متقاضیان خدمت و ارائه خدمات به نحو الکترونیک، فرایند ثبت تأسیس و تغییرات شرکت­ها و موسسات غیر تجاری به صورت الکترونیکی و طبق بخشنامه مربوط انجام خواهد شد. آدرس سایت ثبت شرکت ها: https://irsherkat.ssaa.ir/ ld fhan.

مدیر یا مدیران شرکت

شرکت­ها نیز مانند سایر اشخاص حقوقی، برای اداره امور و تحقق بخشیدن به اهداف خود نیاز به مدیر و گرداننده دارند؛ سمت مدیران شرکت­ها، به وسیله هیئت مدیره شرکت تعیین می ­شود. و خود اعضای هیئت مدیره نیز با رأی گیری از سهامداران شرکت انتخاب می­شوند. هیئت مدیره شرکت اداره امور شرکت را به عهده دارد و تصمیمات مهم در خصوص اداره شرکت منجمله تعيين مدير عامل و سایر امور شرکت را به عهده دارد، هیئت مدیره در اولین جلسه خود یک نفر را از بین خود یا خارج از شرکت به عنوان رئیس و یک نفر را به عنوان نائب رئيس هیئت مدیره انتخاب می­کنند از وظایف مهم هیئت مدیره، تعیین دارندگان حق امضای اسناد رسمی و عادی شرکت (مثل حق امضای چک­ها، سفته­ها، قراردادها وغيره) از طرف شرکت می­باشد.

اهمیت و مزایای ثبت شرکت

ثبت شرکت در ایران علاوه بر اینکه وسیله ­ای است که دولت مقررات شرکت­های تجارتی را کنترل می­نماید، فواید مهم دیگری دارد که از لحاظ شرکای شرکت و مراجعین آن دارای اهمیت بسیار است و آنها مختصراً عبارتند از:

۱. هرگاه شرکت به ثبت برسد، قراردادهای منعقده بین شرکای رسمی بوده و بعدها هیچ یک نمی­توانند مانند اسناد غیررسمی از وجود شرکت­نامه و اساسنامه و سایر تصمیماتی که به ثبت می­رسد اظهار بی­اطلاعی نموده و یا به ایراداتی که درباره اسناد غیر رسمی ممکن است وارد نمود استناد نمایند.

۲. ثبت شرکت از لحاظ معامله کنندگان با شرکت در درجه­ای از اهمیت است که بدون مراجعه با آن اغلب نمی­توانند معامله کنند. زیرا کسی که قرارداد مهمی با شرکت منعقد می­نماید یا معامله مهمی انجام می­دهد باید بداند که سرمایه شرکت تا چه اندازه است و اختیار مدیران شرکت تا چه حد بوده و بالاخره قدرت و توانایی این شخصیت حقوقی به چه میزان است. مواد مهم و لازم هر شرکت در جراید کثیر الانتشار آگهی می­شود تا همه از آن مستحضر باشند، علاوه بر آن، به نحوی که در اغلب ممالک معمول است هر شخص خارجی (خارج از شرکت) ولو اینکه ظاهرا ذی نفع نباشد می­تواند به پرونده­ای که برای ثبت شرکت تشکیل شده مراجعه و از محتویات آن اطلاع حاصل کند.

۳. همانطور که اشاره شد، ثبت شرکت رسیدگی است که متصدیان امر انجام می ­دهند تا معلوم شود آیا برای به وجود آوردن این شخصیت حقوقی دقت­های لازمه شده و مقررات رعایت گردیده است یا خیر؟

 

 

شرایط ثبت شرکت تجاری
 

 

وظایف اداره ثبت شرکت و مؤسسات غیر تجاری

طبق ماده ۲ طرح اصلاحی آیین نامه ثبت شرکت­ها اداره کل ثبت شرکت­ها و مؤسسات غیر تجاری دارای وظایف زیر خواهد بود:

الف) ثبت شرکت­های تجاری و مؤسسات غیر تجارتی ایرانی حوزه تهران و تغییرات بعدی آن.

ب) ثبت دفتر تجارتی و تغییرات بعدی آن.

ج) پلمپ دفاتر تجارتی و غیر تجارتی حوزه تهران.

د) ثبت شعبه یا نمایندگی شرکت­های خارجی در ایران و تغییرات بعدی آن.

ه) ثبت موسسات خارجی در ایران.

و) تعیین نام شرکت ­ای خارجی و مؤسسات غیر تجارتی در شرف ثبت سراسر کشور.

 

تنظیم شرکت­نامه شرکت

شرکت نامه، قرارداد تشکیل شرکت است و تفاوت آن با اساسنامه این است که شرکت نامه عقد شرکت بوده و قصد و رضای شرکا را برای تشکیل شرکت طبق اصول و شرایطی که در آن پیش بینی می ­شود اعلام می ­دارد.

 

تنظیم تقاضانامه شرکت

طبق ماده ۳ نظام نامه قانون تجارت مصوب 15/11/1311، ثبت شرکت، به موجب تقاضانامه­ای که در دو نسخه تنظیم می­شود. تقاضای ثبت شرکت باید از طرف مسئولان امور شرکت یعنی مدیران شرکت به عمل آید. درواقع همان تقاضانامه ثبت شرکت بوده که باید در دو نسخه مطابق مندرجات مذکور در ماده ۷ ل.ا.ق. ت تنظیم شده و به امضای کلیه مؤسسین شرکت برسد.

لزوم تنظیم اظهارنامه

در مورد شرکت­های سهامی خاص و عام، اداره ثبت شرکت­ها در اجرای مواد ۶ و ۲۰ ل.ا. قانون تجارت اظهارنامه­ای را به صورت اوراق چاپی تهیه کرده که درواقع همان تقاضانامه ثبت شرکت بوده که باید در دو نسخه مطابق مندرجات مذکور در ماده ۷ ل.ا.ق. ت تنظیم شده و به امضای کلیه مؤسسین شرکت برسد ت شرکت نیز نمونه چاپی از طرف اداره ثبت شرکت­ها تهیه و در اختیار متقاضیان گذاشته می­شود.

تنظیم اساس نامه شرکت

اساس نامه شرکت­ ها دربرگیرنده نحوه اداره شرکت و اساس تشکیلات و عمل شرکت را معین می­کند. اساسنامه شرکت را نمی­توان براساس قرارداد تشریح نمود، زیرا در قرارداد رضایت کلیه طرفین قرارداد برای تصویب یا تغییر آن لازم است درصورتی که قانون تجارت، تصویب اساسنامه را به اکثریت تجویز می­ کند.

تشکیل مجمع عمومی مؤسسین

پس از گذشتن مهلتی که برای پذیره نویسی معین شده است و یا در صورتی که مدت تمدید شده باشد بعد از انقضای مدت تمدید شده، مؤسسین حداکثر تا یک ماه به تعهدات پذیره نویسان رسیدگی و پس از احراز اینکه تمام سرمایه شرکت صحيحاً تعهد گردیده و اقلا سی و پنج درصد آن پرداخت شده است تعداد سهام هر یک از تعهد کنندگان را تعیین و اعلام و مجمع عمومی مؤسس را دعوت خواهند نمود (ماده ۱۶ ل.ا.ق.ت).

مجمع عمومی مؤسس با رعایت مقررات قانون تجارت تشکیل می­شود.

وظیفه مجمع عمومی مؤسس

طبق ماده ۷۴ ل.ا. قانون تجارت، وظایف مجمع عمومی مؤسس به شرح زیر است:

۱. رسیدگی به گزارش مؤسسین و تصویب آن و همچنین احراز پذیره نویسی کلیه سهام شرکت و تأدیه مبالغ لازم.

۲، تصویب طرح اساسنامه شرکت و در صورت لزوم اصلاح آن.

۳. انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت.

4. تعیین روزنامه کثیر الانتشاری که هر گونه دعوت و اطلاعیه بعدی برای سهامداران تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد.

تبصره - گزارش مؤسسین باید، حداقل پنج روز قبل از تشکیل مجمع عمومی مؤسس در محلی که در آگهی دعوت مجمع تعيين شده است برای مراجعه پذیره نویسان سهام آماده باشد.

مراحل تأسیس و ثبت شرکت

طبق ماده ۲۰ ل.ا. قانون تجارت، مراحل تأسیس و ثبت شرکت ، تسلیم اظهارنامه به ضمیمه مدارک زیر به مرجع ثبت شرکت ها کافی خواهد بود:

۱. اساسنامه شرکت که باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد.

۲. اظهارنامه مشعر بر تعهد کلیه سهام و گواهینامه بانکی حاکی از تأدیه قسمت نقدی آن که نباید کمتر از سی و پنج درصد کل سهام باشد. اظهارنامه مذکور باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد. هر گاه تمام یا قسمتی از سرمایه به صورت غیر نقد باشد باید تمام آن تأدیه گردیده و صورت تقویم آن به تفکیک در اظهارنامه منعکس شده باشد و در صورتی که سهام ممتازه وجود داشته باشد باید شرح امتیازات و موجبات آن در اظهارنامه منعکس شده باشد.

۳. انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت باید در صورت جلسه­ای قید و به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد.

۴. قبول سمت مدیریت و بازرسی با رعایت قسمت اخیر ماده ۱۷ قانون تجارت.

5. ذکر نام روزنامه کثیر الانتشار که هر گونه آگهی راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد.

۶. سایر قیود و شرایطی که طبق قانون تجارت، برای تشکیل و ثبت شرکت­های سهامی عام مقرر است در مورد شرکت لازم الرعایه نخواهد بود.

حسن تیربخش بازدید : 66 پنجشنبه 11 خرداد 1402 نظرات (0)

تحلیل کامل شرکت های تجاری

تابعیت و اقامتگاه قانونی شرکت

طبق ماده ۵۹۱ قانون تجارت اشخاص حقوقی (از جمله شرکت¬ها) تابعیت کشوری را دارند که اقامتگاه آنها در آن کشور می¬باشد و در ماده ۵۹۰ قانون تجارت اقامتگاه اشخاص حقوقی مکانی تعیین شده است که (اداره امور) شخص حقوقی آنجا باشد، لذا شرکتی که مرکز اداره امور (دفتر مرکزی) آن در ایران واقع باشد، دارای تابعیت ایرانی است، ولو اینکه مرکز عملیات آن خارج از کشور باشد. اقامتگاه قانونی شرکت از این لحاظ اهمیت دارد که تمامی ابلاغ¬های قانونی، اظهارنامه، دادخواست و... باید به آدرس اقامتگاه قانونی شرکت ارسال شود. 

موضوع فعالیت شرکت

برای ثبت شرکت، موضوع آن باید از طرف سهامداران یا شرکا مشخص گردد. موضوع شرکت (صرف نظر از اینکه نباید نامشروع و برخلاف قانون باشد) باید عملی و جالب و متضمن منافعی برای شرکا باشد.

موضوع شرکت از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا که شخص حقوقی فقط درباره موضوعاتی می¬تواند عمل کند که در موضوع شرکت تصریح شده باشد به این جهت اصولا، کلیه شرکت¬ها موضوع شرکت را وسیع تعریف می¬کنند تا بتوانند کلیه اموری را که لازم باشد انجام دهند به هر حال تعیین موضوع شرکت بسته به نظر شرکا است و حدود عملیات شرکت را تعیین می کنند.

شرایط انتخاب اسم شرکت

شرکت¬ها نیز مانند اشخاص حقیقی دارای نام هستند و با آن نام شناخته می¬شوند؛ قانون تجارت ایران نیز در مورد شرکت¬ها مقرر کرده که تحت نام خاصی تشکیل شوند. نام شرکت هر چیزی می¬تواند باشد. گاه به فعالیت شرکت بستگی دارد (مانند «خانه گستر» برای یک شرکت خانه سازی) گاه صرفاً فانتزی است (مانند «خوش حساب ») و گاه ممکن است از اسم یک یا چند نفر از شرکا تشکیل شده باشد. 

سرمایه شرکت

هر شرکتی که تأسیس می­شود باید برای انجام کار و فعالیت خود سرمایه­ای داشته باشد، سرمایه شرکت­ها از طرف شرکا و سهامداران آن تأمین می­شود، سرمایه شرکت­ها اصولا به وجه رایج کشور تعیین می­شود منتهی شرکا می­توانند برای تأمین سرمایه شرکت حصه خود را به صورت نقدی یعنی به پول یا به صورت غیر نقدى تعیین کنند.

در صورتی که مقداری از سرمایه شرکت آورده غیر نقدی باشد (اعم از اموال منقول مثل خودرو، کامیون وغیره و اموال غیر منقول مثل زمین و ملک) ارائه تقویم نامه (ارزیابی قیمت) توسط کارشناس رسمی دادگستری ضروری است. یعنی ابتدا آن مال باید به وسیله کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی و قیمت گذاری شود تا قیمت و ارزش آن مشخص شود و سپس به عنوان سرمایه شرکت قید شود و در صورتی که اموال غیرمنقول جزء سرمایه شرکت قرار گیرد ارائه سند مالکیت آن به اداره ثبت شرکت­ها ضروری می­باشد.

مدیران شرکت

شرکت­ها نیز مانند سایر اشخاص حقوقی، برای اداره امور و تحقق بخشیدن به اهداف خود نیاز به مدیر و گرداننده دارند؛ سمت مدیران شرکت­ها، به وسیله هیئت مدیره شرکت تعیین می­شود و خود اعضای هیئت مدیره نیز با رأی گیری از سهامداران شرکت انتخاب می­شوند.

برای ثبت شرکت به این لینک مراجعه کنید. https://sabtberooz.ir/

هیات مدیره شرکت

هیئت مدیره شرکت اداره امور شرکت را به عهده دارد. و تصمیمات مهم در خصوص اداره شرکت منجمله تعیین مدیر عامل و سایر امور شرکت را به عهده دارد، هیئت مدیره در اولین جلسه خود یک نفر را از بین خود یا خارج از شرکت به عنوان رئیس و یک نفر را به عنوان نائب رئیس هیئت مدیره انتخاب می­کنند از وظایف مهم هیئت مدیره، تعیین دارندگان حق امضای اسناد رسمی و عادی شرکت (مثل حق امضای چک­ها، سفته­ها، قراردادها وغیره) از طرف شرکت می­باشد.

جهت ثبت شرکت در منطقه آزاد کیش به این لینک مراجعه فرمایید.

اقسام شرکت­های تجاری 

طبق ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکت­های تجارتی بر هفت قسم است:

۱) شرکت سهامی؛

۲) شرکت با مسئولیت محدود؛

۳) شرکت تضامنی؛

۴) شرکت مختلط غیرسهامی؛

۵) شرکت مختلط سهامی؛

۶) شرکت نسبی؛

۷) شرکت تعاونی تولید و مصرف.

در فصول بعد به مقررات مربوط به هر یک از این شرکت­ها خواهیم پرداخت.

مقاله ثبت تغییرات شرکت در سایت تک نیک ثبت پیشنهاد می کنم مطالعه کنید.

شخصیت حقوقی شرکت­ها

شرکت­های تجاری از یک ویژگی مهم برخوردارند و آن داشتن «شخصیت حقوقی» است در حالی که شرکت­های مدنی، شخصیت حقوقی ندارند. قانون تجارت ایران، برای شرکت­های تجاری، شخصیت حقوقی قائل شده است (ماده ۵۸۳).

دارا بودن شخصیت حقوقی به این معناست که شرکت صلاحیت داشتن حقوق و تکالیف و نیز صلاحیت اجرای آنها را دارد.

شخصیت حقوقی، ویژگی مشترک کلیه شرکت­های تجاری است؛ حتی شرکت­هایی که به ثبت نرسیده­اند و مطابق قانون تجارت تشکیل نشده­اند، بلکه در عمل موجودند (ماده ۲۲۰ ق.ت).

اگه میخای هزینه تاسیس شرکت را بدانی به این لینک مراجعه فرمایید.
حسن تیربخش بازدید : 68 چهارشنبه 10 خرداد 1402 نظرات (0)

ثبت شرکت در جزیره کیش

 در این مقاله با جزیره کیش آشنا خواهید شد. و جزئیات کاملی از ثبت شرکت در کیش برای شما عزیزان کارفرما و سرمایه دار شرح داده ایم. در صورتیکه نیاز به مشاوره تخصصی و بصورت رایگان دارید. با ما در تماس باشید. شماره تلفن کارشناس تیم تک نیک ثبت 09189414281 می باشد.

 درباره جزیره کیش و سرمایه گذاری در آن

جزیره کیش یکی از قدیمی‌ترین جزایر خلیج فارس ایران است. که نام قدیم آن قیس، به معنی تیردان یا ترکش است. دلیل این‌ که این اسم گذاری این است که زمانی از مکان‌های مرتفع اطراف جزیره به آن نگاه کنید شبیه تیری در ترکش است. منطقه کیش پر جمعیت نیست. و بنای اقتصادی آن بر پایه صنعت گردشگری است. در دو دهه اخیر به‌دلیل بالا رفتن نرخ ارز مردم تمایل بیشتری به سفر به این منطقه زیبا و بسیار دل‌انگیز دارند..

 از اقوام مختلف قومی ایران، در این جزیره سکونت دارند. طرح‌های پایلوت قبل از اجرا در سطح گسترده، برای جلوگیری از هدر رفتن تعرفه ها و فرصت‌ها در سطح کوچک‌تری انجام می گردد. در واقع زمانی که قبل از اجرای طرح اصلی، به شکل مقدماتی و اولیه و در اندازه محدود تحقیق و بررسی انجام می‌گیرد، این کار را پایلوت می نامند.

زمان انجام پایلوت یک طرح، با شناسایی نواقص و مشکلاتی که در اجرای آن وجود دارد، می‌توانند مطالعات اصلی را تکمیل نمایند. که ارزیابی امکان‌پذیری طرح و نحوه اجرای آن بهتر انجام شود. منطقه جزیره کیش به‌ خاطر داشتن شرایط خاص و دقیق می‌تواند به عنوان محلی برای اجرای طرح‌های خلاقانه و خاص کشور در عرصه‌های مختلف باشد. این منطقه را می‌توان به عنوان محلی برای اجرای پایلوت طرح‌های پیشرفته و نوع آورانه در کشور باشد..

مهمترین حمایت های شرکت ها در کیش

یکی از مناطق آزاد که می توان در آن شرکت ثبت کرد. و از مزایای آن بهره مند شد، جزیره کیش می باشد. مزایای ثبت شرکت در کیش عبارتند از:

معافیت مالیاتی 15 ساله برای هر فعالیت اقتصادی

مالکیت خارجی %100

حمایت از سرمایه گذاری خارجی

سرمایه گذاری بدون محدودیت

معافیت گمرگی

ورود و خروج بدون ویزا برای اتباع خا رجی دارای شرکت ثبت شده

 

مراحل ثبت شرکت در منطقه آزاد کیش

قبل از تكميل فرم تک نیک ثبت، تهیه مشخصات اعضای شرکت

 تكميل دفترچه ها پس از تأييد چك نويس

تعيين اسم  برای شرکت

 واريز تعرفه هاي ثبتي به حساب سازمان منطقه آزاد جزیره كيش

تشكيل پرونده برای شرکت

مراجعه وکلای تیم تک نیک ثبت بعنوان نماینده فرد متقاضی، به شركت سرمايه گذاري جهت دريافت قرارداد صندوق پستي

مراجعه وکیل تک نیک ثبت به مديريت بازرگاني و اخذ مجوز موقت فعاليت اقتصادي جهت ثبت شركت

ارائه مجوز موقت به اداره ثبت شركت ها و دريافت آگهي تأسيس ثبت شركت.

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در کیش

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در کیش  وابسته به موضوع فعالیت و همچنین نوع قالب ثبتی متفاوت خواهند بود. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضا، یک قطعه عکس ۳*۴ به منظور الصاق بر روی معرفی نامه ی سوء پیشینه، مدرک تحصیلی مرتبط، مجوزهای لازم و …. از جمله مهم ترین مدارکی هستند که برای ثبت شرکت در کیش به آن ها نیاز خواهید داشت.

 

کسب اطلاعات به منظور ثبت شرکت در کیش

مهم ترین اقدام برای انجام دادن این کار، به دست آوردن اطلاعات کافی و صحیح از منبعی معتبر است. به یاد داشته باشید. که تنها در صورتی که به آگاهی کافی در این زمینه مجهز باشید، خواهید توانست در مدت زمان کمتر کلیه ی امور مربوطه را با بالاترین حد کیفیت به انجام رسانید..

 

شرکت اقتصاد قرن در کیش یکی از منابع معتبری است که شما می توانید با خاطری آسوده نسبت به جامعیت و صحت مطالب ارائه شده، به عنوان یک راهنما در زمینه ی ثبت شرکت و از طریق شماره های موجود در این سایت، با این مجموعه تماس گرفته و ضمن صحبت با کارشناسان مجرب از مدارک، شرایط و مجوزهای لازم برای ثبت انواع شرکت مطلع گردید.

 

برخی مزایای ثبت شرکت در منطقه آزاد کیش

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

1.   3-آزادی کامل خروج ارز از کشور بعد از ثبت شرکت در کیش (عدم محدودیت خروج ارز)

 

2.   4-انعطاف پذیری خدمات مالی و بانکی منطقه

 

3.   5- ثبت کنندگان شرکت در این منطقه ازقانون تضمین حقوق قانوني سرمايه گذاران خارجي بهره مند می شوند.

 

4.   6- عدم محدودیت برای سرمایه گذاری خارجی برای ثبت کنندگان شرکت در مناطق آزاد

 

5.   7- انتقال آسان سرمایه داخلی ،خارجی و سایر مناطق آزاد برای دارندگان شرکت در این مناطق

 

6.   8- معافيت از عوارض گمركي و سود بازرگاني براي واردات مواد اوليه و ماشين آلات صنعتي و توليدي صنايع كيش

 

7.   9- امکان سرمایه گذاری خارجی بدون نیاز به شراکت ایرانی

 

8.   10- امکان خرید و فروش ملک و زمین برای افراد خارجی بعد از ثبت شرکت در کیش

 

9.   11- عدم محدودیت در خرید و فروش و تبدیل ارز برای دارندگان شرکت در این مناطق

 

10.   12- امکان انجام معاملات ارزی در منطقه پس از ثبت شرکت در منطقه آزاد کیش

 

11.   13-آزادی ورود هرگونه کالا که با عرف اسلامی و قانون مناطق آزاد مقایرت نداشته باشد

 

12.   14- ثبت انواع شركت و مالكيت صنعتي و معنوي توسط سازمان منطقه آزاد با ثبت شرکت در کیش

 

13.   15-ترانزیت و صادرات کالا از منطقه با کمترین تشریفات

 

مدت زمان ثبت شرکت در کیش 

ثبت شرکت در منطقه ازاد کیش حدوداً سه هفته کاری زمان می‌برد. مراحل تاسیس قانونی شرکت در مناطق آزاد تجاری باید به ترتیب طی شوند. کلیه مدارک پس از تکمیل و بازبینی به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال می‌شوند. کارشناسان این اداره به بررسی دقیق آنها می‌پردازند.  و اگر اشکالی مشاهده کنند، مدارک را برای اصلاح باز می‌گردانند. نهایی شدن تاسیس شرکت در جزیره کیش پس از تایید بازرسان این اداره و صدور گواهی آگهی شرکت به انجام می‌رسد. گفتنی است که پرداخت مبلغ اضافی هیچ تاثیری در سریع‌تر طی شدن این روند قانونی و کاهش مدت زمان ثبت شرکت در جزیره کیش ندارد..

 

آدرس اداره ثبت شرکت‌ جزیره کیش

 اداره ثبت شرکت‌های کیش در خیابان لوپ دیدار، برج صدف، طبقۀ سوم، واحد ۳۰۲ واقع شده است. شماره تلفن‌های آن نیز ۴۴۴۵۳۲۸۰- ۰۷۶ و ۴۴۴۵۳۲۸۱- ۰۷۶ است که در ساعات اداری پاسخگوی شما خواهد بود. شهرک‌های صدف و سفین از مهم‌ترین مراکز ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری کیش هستند. دفتر موسسه‌های ثبت شرکت در کیش نیز عمدتاً در این قسمت‌ها هستند.

 

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت سهامی خاص در کیش

 

- دو نسخه اظهار نامه که تکمیل شده و به امضاء کلیه سهامداران رسیده باشد.

۲- دو نسخه اساسنامه که تکمیل شده و تمامی صفحات به امضاء کلیه سهامداران رسیده باشد.

۳- دو نسخه صورتجلسه مجمع موسس که به امضاء کلیه سهام داران و بازرسان رسیده باشد.

۴- دو نسخه صورتجلسه اولین جلسه هیات مدیره که به امضاء کلیه مدیران رسیده باشد.

۵- فتوکپی صفحه اول شناسنامه کلیه مدیران، سهامداران و بازرسان  (در صورتی که اشخاص مذکور دارای شخصیت حقوقی باشند به جای فتوکپی شناسنامه آگهی روزنامه رسمی ارائه شود)

۶- گواهی از یکی از بانک های جزیره کیش که حاکی از پرداخت لااقل ۳۵ درصد سرمایه باشد.

 ۷- تقویم نامه سرمایه غیر نقدی توسط کارشناس رسمی دادگستری در صورتی که تمام یا قسمتی از سرمایه شرکت به صورت غیر نقدی باشد.

۸- فتوکپی مجوز فعالیت اقتصادی به نام شرکت که توسط مدیریت بازرگانی صادر شده باشد.

۹- تاییدیه هزینه های مربوط به ثبت شرکت و درج آگهی پس از تکمیل کلیه مدارک

 ۱۰- پلمپ دفاتر تجاری شرکت (یک جلد دفتر کل و یک جلد دفتر روزنامه ) در مرحله پایانی ثبت.

 در این مقاله با جزیره کیش آشنا خواهید شد. و جزئیات کاملی از ثبت شرکت در کیش برای شما عزیزان کارفرما و سرمایه دار شرح داده ایم. در صورتیکه نیاز به مشاوره تخصصی و بصورت رایگان دارید. با ما در تماس باشید. شماره تلفن کارشناس تیم تک نیک ثبت 09189414281 می باشد.

حسن تیربخش بازدید : 71 چهارشنبه 18 آبان 1401 نظرات (0)

ثبت شرکت‌ها و مؤسسات تجاری یعنی چه؟

 ثبت شرکت چیست؟

شناخت حقوق ثبت شرکت‌ها، بدون شناخت و آشنایی با قانون تجارت میسر نمی‌باشد؛ چرا که قانون تجارت، منبع اصلی مقررات مربوط به شرکت‌ها در ایران محسوب می‌شود.  و عمده بحث در خصوص مقررات و قوانین حاکم بر شرکت‌های تجاری در ایران در قانون تجارت آمده ‌است، لذا می‌طلبد قبل‌ از ورود به بحث، به طور مختصر در مورد قانون تجارت و پیشینه آن در کشورمان مطالبی را بیان نماییم.

در حال حاضر، بخش اعظم فعالیت‌های تجاری در کشور ما در قالب شرکت‌های تجاری صورت می‌گیرد. و مباحث مربوط به شرکت‌های تجاری نیز بخشی از حقوق تجارت کشور ما را تشکیل می‌دهد. در برخی کشورها مثل انگلستان و سوئیس، مجموعه حقوق تجارت و مدنی از یکدیگر مجزا نیست به این معنی که قوانین تجارتی در ردیف مشخص و ضمن مجلدات جداگانه وجود ندارد. و حال ‌آن که در ممالک فرانسه و آلمان و ایتالیا مجموعه قوانین تجارتی به خصوصی هستند که می‌توان آن را از حقوق مدنی مجزا نمود.

نگاهی گذرا به پیشینه قانون تجارت در ایران

قبل از دوران مشروطیت در ایران احکام شرعی نسبت ‌به کلیه معاملات و امور مجری بوده و اگر در امر تجارت آداب و رسوم به خصوصی رعایت می‌شده یا اختلاف و حل و عقد امور تجارتی به مجمعی از تجار مراجعه می‌شده،  همیشه قوانین شرعی که همان قانون مدنی عمومی بوده رعایت می‌گردیده‌ است.

تعریف شرکت تجاری

قانون تجارت، تعریفی از شرکت تجاری ارائه ننموده و تنها به ذکر انواع شرکت و تعریف آنها بسنده نموده‌ است، در قانون مدنی نیز شرکت به این صورت تعریف ‌شده است که «شرکت، عبارتست از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شی‌ء واحد به ‌نحو اشاعه» (ماده 571 ق . م).

انواع شرکت های تجاری در ایران

به ‌لحاظ کلی شرکت‌های تجاری را می‌توان به چهار دسته تقسیم نمود:

  • شرکت­های اشخاص؛ 2) شرکت­های سرمایه؛ 3) شرکت­های مختلط؛ 4) شرکت­های دولتی

مقاله جامع و کامل انواع شرکت های خدماتی  مرتبط با این موضوع می باشد. پیشنهاد می شود مطالعه فرمایید.

اقسام شرکت‌های تجاری

طبق ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکت‌های تجارتی بر هفت قسم است:

1)         شرکت سهامی؛

2)         شرکت با مسئولیت محدود؛

3)         شرکت تضامنی؛

4)         شرکت مختلط غیر سهامی؛

5)         شرکت مختلط سهامی؛

6)         شرکت نسبی؛

7)         شرکت تعاونی تولید و مصرف.

برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص امورات ثبتی شرکت به شماره 09189414281 تماس حاصل فرمایید.

 

شخصیت حقوقی شرکت‌ها

شرکت‌های تجاری از یک ویژگی مهم برخوردارند و آن داشتن «شخصیت حقوقی» است در حالی ‌که شرکت‌های مدنی، شخصیت حقوقی ندارند. قانون تجارت ایران، برای شرکت‌های تجارتی، شخصیت حقوقی قایل شده ‌است (ماده 583).

دارا بودن شخصیت حقوقی به این معناست که شرکت صلاحیت داشتن حقوق و تکالیف و نیز صلاحیت اجرای آنها را دارد.

شخصیت حقوقی، ویژگی مشترک کلیه شرکت‌های تجاری است؛ حتی شرکت‌هایی که به ثبت نرسیده‌اند و مطابق قانون تجارت تشکیل نشده‌اند، بلکه در عمل موجودند (ماده 220 ق. ت).

مقاله جامع ثبت شرکت سهامی خاص برای افزایش اطلاعات شما لازم است. پیشنهاد می شود مطالعه کنید.

 

حسن تیربخش بازدید : 75 سه شنبه 29 شهریور 1401 نظرات (0)

قبل از دوران مشروطیت در ایران احکام شرعی نسبت ‌به کلیه معاملات و امور مجری بوده و اگر در امر تجارت آداب و رسوم به خصوصی رعایت می‌شده یا اختلاف و حل و عقد امور تجارتی به مجمعی از تجار مراجعه می‌شده،  همیشه قوانین شرعی که همان قانون مدنی عمومی بوده رعایت می‌گردیده‌ است.

پس ‌از دوران مشروطیت اولین مرتبه قانون تجارت در تواریخ 25 دلو 1303 و 12 فروردین و ۱۲ خرداد 1304 مشتمل بر 387 ماده تصویب و به ‌موجب آن شرکت­های تجاری تحت قاعده تنظیم و در موضع برات و فته طلب قواعد مجری و ورشکستگی تحت نظم به خصوصی درآمد. بعدها این قانون به ‌موجب قانون مصوب ۱۳ اردیبهشت 1311 کمیسیون پارلمانی عدلیه منسوخ و قانون مزبور جایگزین آن گردید. و فعلا هم با تغییراتی که در بعضی از موضوعات مخصوصاً امور مربوط به شرکت‌های سهامی داده‌ شده مجری است. این قانون و قانون مصوب 1303 و 1304 مأخوذ از قوانین تجاری فرانسه است که در سال 1807 میلادی در زمان ناپلئون اول تصویب ‌شده و بعد به وسیله مواد و ملحقات دیگری تکمیل گردیده ‌است.

قانون مشتمل بر ۳۰۰ ماده مربوط به امور شرکت­های سهامی (عام و خاص) با عنوان «لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت» در تاریخ ۲۴ اسفند ماه 1347 به تصویب کمیسیون مشترک خاص مجلسین رسیده که فصل نوینی ایجاد نموده و مواد ۲۱ الی ۹۳ قانون تجارت مصوب 1311 را ضمناً نسخ نموده‌ است.

قانون مزبور در حال حاضر حاکم بر شرکت‌های تجاری در ایران است و تاکنون نسخ یا تغییر نیافته ‌است.

قوانین حاکم بر شرکت‌های تجاری در ایران

گفتیم که قانون تجارت، منبع اصلی مقررات مربوط به شرکت‌های تجاری در ایران می‌باشد. و باب سوم آن به شرکت‌های تجاری اختصاص دارد ولی این قانون، کلیه قوانین و مقررات حاکم بر شرکت‌های تجاری را شامل نمی‌شود.  لذا برای آشنایی با حقوق ثبت شرکت‌ها، باید قوانین دیگری را نیز مورد توجه قرار دهیم.

مقاله نحوه ثبت شرکت با مسئولیت محدود مقاله خوبی برای مطالعه می باشد.

انواع قوانین ثبتی

که بیشتر در ارتباط با مقررات و نحوۀ ثبت شرکت­های تجاری در ایران می‌باشند، این قوانین عبارتند از:

الف) قانون راجع ‌به ثبت شرکت‌ها (مصوب 1310)؛

ب) نظامنامه اجرایی قانون راجع ‌به ثبت شرکت‌ها (مصوب 1310)؛

ج) طرح اصلاحی آیین ‌نامه ثبت شرکت‌ها (مصوب 1340)؛

د) اصلاحیه طرح اصلاحی آیین ‌نامه ثبت شرکت‌ها (مصوب 1386)؛

هـ) نظامنامه راجع ‌به مواد 199 و 197 و 196 قانون تجارت (مصوب 1311)؛

و) آیین ‌نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و مؤسسات غیر تجاری (مصوب 1337)؛

ر) قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران (مصوب 1337)؛

ز) ضوابط ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی و معنوی در مناطق آزاد تجاری صنعتی جمهوری اسلامی ایران (مصوب 1374)؛

ن) قانون اجازه ثبت شعبه یا نمایندگی شرکت خارجی (مصوب 1376).

توصیه میکنم مقاله انواع شرکت های تولیدی را مطالعه فرمایید.

حسن تیربخش بازدید : 96 چهارشنبه 04 اسفند 1400 نظرات (0)

بسمه تعالی

صورتجلسه اولین مجمع عمومی عادی شرکت / اتحادیه تعاونی فراگیر ملی شهرستان دهلران (درشرف تأسیس)



اولین مجمع عمومی عادی شرکت / اتحادیه تعاو.نی..........................................(در شرف تأسیس)طبق آگهی/دعوتنامه مورخ / / در ساعت ..........مورخ / / با حضور ........نفر از ........نفر کل داوطلبان عضویت در

محل ....................................................................................تشکیل گردید.پس از اعلام رسمیت جلسه به وسیله آقای / خانم...............................................به عنوان رئیس سنی ،بدواً نسبت به انتخاب

هیأت رئیسه رأی گیری به عمل آمد و در نتیجه آقایان/خانمها.....................................رئیس مجمع و..................................................منشی مجمع و ..................................و..................................

ناظرین مجمع انتخاب شدند،آنگاه دستور جلسه برابر مفاد آگهی/دعوتنامه مجمع توسط منشی قرائت شد سپس مجمع وارد شور گردید و تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود:

1-گزارش هیأت موسس در مورد آورده های غیر نقدی و هزینه های انجام یافته قرائت و به شرح ذیل به تصویب رسید.

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................

.................................................................................................

2-اساسنامه شرکت قرائت و مفاد آن در .............ماده و ..........تبصره با رأی..............نفر موافق به تصویب رسید و ذیل صفحات آن به امضای رئیس و منشی و صفحه آخر اساسنامه تعاونی به امضای هیئت رئیسه مجمع رسید.

3- نسبت به انتخاب .......نفر اعضای اصلی هیأت مدیره و ..... نفر اعضای علی البدل طبق اساسنامه تصویبی اخذ رأی کتبی به عمل آمد که با اکثریت نسبی آراء به ترتیب:

ردیف نام و نام خانوادگی نام پدر شماره شناسنامه تاریخ تولد تعداد رأی امضاءقبولی

1

2

3

4

5

6

7

به سمت اعضای اصلی هیأت مدیره و

رئیس مجمع منشی مجمع



نام و نام خانوادگی و امضاء ناظرین:

1-

2-



ردیف نام و نام خانوادگی نام پدر شماره شناسنامه تاریخ تولد تعداد رأی امضاءقبولی

1

2

به سمت اعضای علی البدل هیأت مدیره تعاونی برای مدت سه سال و

ردیف نام و نام خانوادگی نام پدر شماره شناسنامه تاریخ تولد تعداد رأی امضاءقبولی

1

2

3

به سمت بازرس اصلی تعاونی و

ردیف نام و نام خانوادگی نام پدر شماره شناسنامه تاریخ تولد تعداد رأی امضاءقبولی

1

2

به سمت بازرس علی البدل تعاونی برای مدت یکسال مالی انتخاب شدند.

4-روزنامه .............................برای درج تصمیمات و آگهی های تعاونی تعیین گردید.

5-مجمع عمومی عادی به هیأت مدیره با حق توکیل به غیر وکالت می دهد حداکثر ظرف مدت یکماه نسبت به ثبت تعاونی اقدام نماید.

 

 

نام و نام خانوادگی و امضاء نام و نام خانوادگی و امضاء

رئیس مجمع منشی مجمع



نام و نام خانوادگی و امضاء ناظرین:

1-

2-

مجمع عمومی شرکت تعاونی فراگیر ملی

شرکت فراگیر ملی با حداقل 50 نفر عضو تاسیس می گردد. در این تعاونی می توان انواع موضوع فعالیت شرکت خدماتی و تولیدی و توزیعی استفاده کرد. جهت مشاوره رایگان در خصوص شرایط ثبت شرکت فراگیر ملی با کارشناس تعاون ما در سایت تک نیک ثبت در ارتباط باشید. 

درباره ما
ارائه خدمات ثبت شرکت ها
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا این مقاله با آن مطلبی که جستجو کردید. مطابقت دارد؟ و آیا مفید بود؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 18
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 74
  • بازدید ماه : 351
  • بازدید سال : 2,282
  • بازدید کلی : 6,374